Verhuur Johannes-Bernardus

kerkzaal Verhuur kerkzaal

Voor het houden van kerkdiensten, symposia en/of conferenties, concerten enz., is het mogelijk onze kerkzaal te huren.

De zaal biedt 150 zitplaatsen, maar kan worden uitgebreid tot circa 300 zitplaatsen.

Voor het gebruik van audiovisuele middelen zijn faciliteiten beschikbaar (wel uw eigen apparatuur meebrengen). Van de aanwezige geluidsapparatuur kan vrij gebruik worden gemaakt. Er is een klein kerkorgel aanwezig en een redelijke vleugel. In overleg (en tegen meerprijs) kan er ook gebruik worden gemaakt van de zaaltjes en/of keukenfaciliteiten.

NB 1. Te houden kerkdiensten kunnen niet in strijd zijn met de richtlijnen van het Aartsbisdom Utrecht.
NB 2. Zaterdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur en op zondagen van 10.00 tot 16.00 uur is verhuur van de kerkzaal niet mogelijk.

Voor prijsopgave en overige inlichtingen gelieve u contact op te nemen met : de heer A. van Oostrum, tel. 030 – 2882012 of 06 – 40216108

Verhuur zaaltjes

In ons kerkcentrum zijn diverse zaaltjes geschikt voor verhuur. Ze lenen zich uitstekend voor het houden van vergaderingen, studiedagen, cursussen, repetities en dergelijke. Met ‘feestjes’ zijn we wat voorzichtiger, we zijn immers in een kerkcentrum, waar rust prioriteit heeft. In overleg zijn er echter wel mogelijkheden.

  • Zaal 7 is geschikt voor gezelschappen tot 60 personen. De zaal kan naar eigen behoefte worden ingedeeld. Omdat de zaal middels een schuifdeur is afgescheiden van de kerkzaal, kan deze tijdens diensten niet worden verhuurd.
  • Zaal 8 is geschikt voor gezelschappen tot max.15 personen.
  • Zaal 9 is geschikt voor gezelschappen tot max. 30 personen.

Een combinatie van zaal 7 en 8 behoort tot de mogelijkheden.

Voor prijsopgave en overige inlichtingen gelieve u contact op te nemen met : de heer A. van Oostrum, tel. tel. 030 – 2882012 of 06 – 40216108

Algemeen

Ons kerkcentrum is rolstoelvriendelijk. Er is een invalidentoilet aanwezig. In de omgeving is ruime parkeergelegenheid. Auto’s met ‘invalide-parkeer ontheffing’ kunnen vóór het centrum parkeren.

Tevreden huurders : Vereniging Huismuziek, Vereniging van Eigenaren ’t Goylaan, Pinkstergemeente, Zonnebloem, ROC, Gemeente Utrecht e.v.a.